buffetten en andere diensten

Buffet dinner/lunch

Vraag naar de mogelijkheden voor een luncharrangement of buffet. Bij een lunch arrangement bieden wij onder andere deze opties:

  • Een mix van verse broodjes met verschillend beleg
  • Keuze uit verschillende salades (verschilt ook per seizoen)
  • Quiche
  • Mexicaanse salsa met burritos
  • Heerlijke cakes achteraf

Een luncharrangement met drie opties kost ongeveer €16-€19 per persoon, exclusief BTW.

Wij bieden ook warme maaltijden aan geserveerd in onze au bain marie schalen. Een buffet voor minimaal 15 personen, met een warme maaltijd, salade, side dishes en taart, varieert tussen de €19,00 en €25,00 per persoon, exclusief BTW.

Laat ons je wensen en eventuele allergenen weten en wij stellen een gepersonaliseerde offerte voor je op. 

Andere diensten

Barvrouw/man met of zonder drankarrangement

Wilt u nergens over na hoeven te denken op uw feest? Laat ons dat de drankjes, glazen en professioneel barpersoneel regelen. Iets fanciers in gedachten dan alleen bier en wijn? Een van onze barmannen is gespecialiseerd in cocktails!

Zelf drank en glazen geregeld en alleen op zoek naar personeel dat rondgaat met de hapjes of drankjes inschenkt? Wij hebben een vast uurtarief om uw evenement vlekkeloos te laten lopen.

Groepslessen sporten! Voor beginners en gevorderd.

Het is even net wat anders, maar wij bieden ook sportlessen aan voor groepjes. Hoe leuk is het om gezonde voeding en sporten samen te voegen voor de ultieme gezonde leefstijl. Geen zorgen, we zijn hiervoor helemaal gecertificeerd! 

Koken op locatie

Thuis een dinner georganiseerd en wil je dat al het kookwerk voor je geregeld wordt? Geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden om bij jou thuis je privé chef aan de slag te laten gaan.