Ontdek onze arrangementen

Ontdek de unieke smaken van Rebel Kitchen en maak een bewuste keuze voor het milieu en je gezondheid.

Bij Rebel Kitchen bieden we unieke arrangementen aan die perfect zijn voor zowel bedrijven als particulieren. Onze samengestelde ready to eat maaltijden met dessert zijn ideaal voor kleinere groepen, terwijl je borrelpakketten ook voor grotere partijen perfect werken. Met de focus op heerlijke plantaardige gerechten, laten we zien dat duurzaamheid en smaak hand in hand kunnen gaan.

Ready to eat maaltijden met dessert

Geen zin om te koken? Onze ready to eat maaltijden zijn de oplossing. Met een combinatie van smaakvolle hoofdgerechten en verrukkelijke desserts, bieden wij een complete maaltijdervaring die snel en eenvoudig te bestellen is. Laat je verwennen door onze 100% plant-based gerechten. 

 

Minimale afname: 10 personen

Kosten variëren tussen de €15,00 en €16,50 per persoon

Samengestelde borrelpakketten

Onze borrelpakketten zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten heerlijke plantaardige hapjes. Perfect om te delen met vrienden, collega's of familie. Laat je verrassen door de diverse smaken en geniet van een duurzame borrelervaring.

Combinatie van Aziatische springrol hapjes + chilisaus, huisgemaakte focaccia + tapenade + hummus, mini quiche, gevulde wrap stukjes:

€7,50 per persoon, exclusief BTW

Laat je verrassen door onze plantaardige lekkernijen